Svårt att hitta den rätta julklappen?

Publicerat av: Heléne Jensen

Här kommer några tips från In the Pink!

12 januari – Kickstartar det nya året med en 5-dagars cleanse/detox!

Måndagen den 13 januari kickstartar vi det nya året med en ny cleanse/detox i fem dagar!

I alla tider har människor regelbundet fastat och rensat ut sin kropp för att kroppen ska återhämta och avgifta sig. Att ”detoxa” innebär just att man aktivt stimulerar kroppens avgiftnings-och utrensningsorgan med olika örter och medel som stärker, rensar, dumpar och hjälper till att bygga nytt.

Att rensa kroppen på gifter och slaggprodukter har många fördelar som ökad energi, vackrare hy, förbättrat immunförsvar, bättre sömn, hormonbalanserande, mm.

För att du ska få de bästa möjliga förutsättningarna att lyckas erbjuder vi söndagen den 12 januari kl 18.00 ett 45 minuters informationsmöte då Cecilia Hjälmroth, delägare i In the Pink samt näringsterapeut, berättar mer om kroppens avgiftningsorgan, olika sätt att optimera sin rensning, varför vi bör göra en cleansing samt vilka eventuella omställningsbesvär som kan uppstå. Detta ingår i priset.

Kickstartpaketet inkl informationsträffen kostar 1.650 SEK.
Anmälan görs via kontakt@inthepink.se och är bindande. Max 12 deltagare. Läs mer här!

5 februari – Mind hacking för rebeller

Onsdagen den 5 februari kl 18:00-20:30 kommer Karin Tydén och håller föreläsningen – MIND HACKING för rebeller – hur du programmerar om din hjärna på 8 veckor.

Mind Hacking, ett nytt och effektivt sätt att förändra tankar, känslor och beteenden. Du guidas på en spännande resa in i ditt undermedvetna operativsystem, The Matrix, och du får lära dig smarta och enkla #mindhacks för att du ska kunna använda mer av din potential. Du får lära dig hur du hackar din undermedvetna programmering som styr 95% av din dag och hur du tar kommandot över din hjärna och ditt liv.

Karin Tydén är verksam i drygt 25 länder och är idag en av Europas vassaste inom Mind Hacking. Hon har en nästan övernaturlig förmåga att förstå och ”hacka” mekaniken bakom människors undermedvetna mönster och skapa nya och bättre strategier i livet. Karin har hjälpt tusentals människor att maxa sin potential och är ofta coach åt coacherna. Karin är årets vinnare av European Enterprise Award 2019 – Recognised Leader in Mental Health Training Services.

Karins nya bok “Mind Hacking för rebeller – eller för dig som vill bli en…” kommer att säljas under kvällen till ett specialpris. Det går bra att betala med kort eller Swish.

Läs mer om Karin Tydén här: https://www.karintyden.se/sv-SE

Pris för föreläsningen är 375 sek

Anmälan och betalning sker via SimpleSignup: Anmäl dig här!

Svårt att välja?

Ett presentkort från In the Pink uppskattas alltid! Presentkortet kan användas till både mat, dryck och våra intressanta och inspirerande föreläsningar!