Vi brinner för en sund livsstil

Vi är fyra personer som brinner för en hälsosam livsstil

Vi är ett team som delar ett intresse för en sund, balanserad och aktiv livsstil. Vi är nyfikna och håller oss framme inom allt som har med hälsa och träning att göra.

Vi har professionell bakgrund inom finans- och mangementkonsultbranchen, erfarenhet av start-ups inom konfektion och e-handel samt som egenföretagare inom närings- och hälsorådgivning.

Det finns många idéer om vad som är hälsoriktigt mat och hur man för ett sunt träningsliv. Vi tror inte det finns ett recept som gäller för alla. Vi tror det är individuellt och att man får prova sig fram.

Vi har själva ofta letat efter ett ställe som serverar god, hälsoriktigt mat för alla. Vi har drömt om ett ställe där man känner sig inspirerad – ett ställe man vill komma tillbaka till. Tänk om det fanns en mötesplats dit man går med sina vänner och vet att menyn erbjuder något som alla är nöjda med. Vi har saknat den moderna blandningen av coffeehouse och restaurang.

Därför har vi nu öppnat vårt första In the Pink i Malmö, med en ambition och vision om att det ska bli flera!

Heléne Jensen.
50 år – hobbytriatlet som gärna springer, utövar yoga, åker skidor och spelar golf mellan olika renoveringsprojekt. Uppskattar grönkål, quinoa, belugnalinser, blåbär och sojalatte.

Cecilia Hjälmroth.
50 år – ö-loppare, hot-yogare och naturälskare som mer än en gång vunnit longest-drive på golftävling. Är vansinnigt förtjust i gröna drinkar, buljong och allt med koriander, choklad, ingefära och kardemumma.

Thomas Jensen.
44 år – hobbytriathlet som gärna åker offpist och spelar golf och ständigt är på resande fot. Gillar framför allt espresso, grönkålssmoothies, granatäpple och hummus.

Thomas Gunnarsson.
50 år – Ironman och hobbygolfare som gärna ger sig på diverse uthållighetsprövningar. Tycker om droppkaffe, hallon, macadamianötter och äggröra med avokado.

Thomas Gunnarsson, Cecilia Hjälmroth, Heléne Jensen & Thomas Jensen.
Thomas Gunnarsson, Cecilia Hjälmroth, Heléne Jensen & Thomas Jensen.