Kom förbi!

Publicerat av: Heléne Jensen

Det var med en otrolig glädje vi 2016 öppnade vårt fantastiska In the Pink med en filosofi att servera en så hälsosam, ren och naturlig mat som möjligt för att stödja en livslång, optimal hälsa.

Vi har sakta men säkert vuxit under de här åren men pandemin har blivit för tuff också för oss. Det betyder tyvärr att vi kommer att stänga och den sista dagen vi håller öppet blir fredagen den 26 februari 2021.

I och med att vi lämnar lokalen kommer vi att sälja ut all inredning och inventarier, allt från möbler till köksmaskiner. Intresserad av någonting eller har tips om någon som kan tänkas vara, hör gärna av er till oss via 040-608 08 70 eller kontakt@inthepink.se.

Vi vill passa på och tacka alla våra fantastiska kunder och personal för de här åren! Alla dessa härliga möten med er och möjligheten att få servera er vår mat har verkligen gett oss den glädjen vi hoppades på, ett STORT TACK FÖR ALLT!

Och ta nu chansen de sista veckorna – kom förbi och njuta av vår underbara mat – vi håller öppet måndag-fredag mellan 11-14 och vi fortsätter tills vidare att erbjuda gratis utkörning innanför Ringen i Malmö måndag, onsdag och fredag om du beställer minst 3 rätter, missa inte den möjligheten!

Stor kram från oss på In the Pink